lauantai 2. maaliskuuta 2013

Kauniita astioita ja lasten sairastelua

 Eikös olekkin ihania nämä Greengate-jutut. Synttärisankari sai nämä ihanuudet ystäviltään synttärilahjaksi sekä lahjakortin kynsistudioon....geelikynsien laittoon. Äitini tulee ensi viikonloppuna vielä lapsen lapsensa synttärikahville ja lupasi tuolle " ikäkriisiselle" Kalevala-korun lapsi-korut ketjuineen. Mammeli vei vaan eilen ruusuja ja lahja seuraa vasta perästä :)

Synttärit ystävien kanssa menivät kuulemma mukavissa merkeissä syöden, elokuvissa katsoen 21 tapaa pilata avioliitto ja iltaa istuen..........Pikkusisko hipsi kotiin siinä 04.00 kotiin siskon juhlista:) Mammeli saa kai nyt huokaista, sillä esikoinen ei oo enää sinisilmänen, hän on kolmekymppinen;)

Sillä välin kun nuoret juhli, hoiteli mammeli ja vaari kolmea poikasta. Nuorin oli kuumeessa ja ripulissa. Koko illan pikkuinen oli vaarin tai mamman sylissä, isoimmat leikki ja katseli musiikkiohjelmia. Vaari toimi ripulikakkojen pesiänä ja mamma paistoi vohveleita mansikkahillon ja jätskin kera. Yö menikin pientä juottaessa, tuttia antaessa, pientä taputellessa ja hieroessa. Pikkumuru oli vieressä koko yön ja aamulla heräsimmekin molemmat pissalammikosta;) Nää vanhukset palauttivat kolmikon "omistajalleen" helpottuneena jo puolen päivän aikaan. Nyt voikin pikkuinen jo paremmin onneksi:)

Pirkkalassa myös rakas 2v tähtisilmä on ollut samassa taudissa....yöllä oksentaessaan ihmetteli ja oli sanonut isälleen" Isä multa tulee suusta kakkaa"..... voi pikkuista;) Iskä oli ollut ekaa kertaa Helmin 3kk ja tähtisilmän kanssa neljä tuntia ilman vaimoäitiä ja kaikki oli mennyt kuulemma hyvin. Hyvä poikanen:)

4 kommenttia:

Taina kirjoitti...

Aah, muutkin tällä kadulla sairastelee.
Lasten sairastelu on kyllä ikävää, mutta mukava että tytär pääsi silti juhlistamaan synttäriään. :)

Lovviisa kirjoitti...

Oksutautia tuntuukin olevan nyt kovasti liikkeellä täälläkin...Mutta sulosta sunnuntaita sinne sinulle , niin kauniisti kirjottelit esikoisestasi :)

Liisa kirjoitti...

kyl noi gg:t on kauniita:)

Hannele kirjoitti...

Oo, ihana synttärilahja! :)