keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Laivamatkat

 Kotona ollaan ja reissu oli kiva. Laivassa sain ikuistettua kameraan miehen, joka seurasi minua koko matkan;)
 Kesällä on tietysti maisemat laivasta kauniimpia, mutta kyllä Turun saaristo on upea näin talvellakin.

Laiva lähti Turun satamasta aamulla 08.15 ja me painuimme heti aamupalapöytään. Rauhassa nautiskelimme hyvän aamupalan ja katselimme laivan ikkunasta maisemia.
 Kiertelimme laivan myymälät ja oikeiden vanhojen pariskuntien tapaan olimme myös bingossa. Molemmat voitimme sukaalevyt mennessä ja tullessa 10€. Hih ja vaari se innostuu aina, jos jotakin voittaa;)
 Menimme Maarianhaminaan Galaxylla ja
 tulimme sieltä Baltic Prinsessalla Turkuun.
 Prinses laiva oli paljon hienompi mielestäni.


 Tullessa söimme Grilli-ravintolassa. Vaikka tykkäänkin enemmän reissata laivalla Viroon niin luksusta on matkustaa tälläisillä päivälaivoilla missä on tosi vähän juopuneita ja muutenkin siistiä ja jonottaa ei tarvitse missään.
Kotiin päin tullessa istuimme vierekkäin ja katselimme taas laivan ikkunasta ulos. On se sitten hyvä, kun me vaarin kanssa tykätään niin yksinkertaisista asioista.......nimittäin toisistamme;)

Seuraavan postauksen teen Maarianhaminan jutuista. Siellä meidät johdatettiin käymään yhden ihmisen luona............Nyt meen päikkäreille, kun huomenna alkaa työt ja oloni on taas kipeä. Sisulla painelin pitkin Maarianhaminaan, mutta nyt tuntuu, että korva, kurkku ja vatsakipu yrittää taas nostaa päätään.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tervetuloa kotomaan kamaralle, harmi että olet sairaana. Varmasti oli mukava irtiotto arjesta. PS. Aikoinaan menimme mieheni kanssa kihloihin Ruotsin laivalla, mutta siitä on jo aikaa. Terkuin Marjuska.

Lämmin Hellä Pehmoinen kirjoitti...

Täälläki taas koko lössillä tekisi mieli merelle :)

Tyylikäs leidi kuvassa :)

Liisa kirjoitti...

Ihania nuo laivareissut. irti arjesta ottoa.

tuksu kirjoitti...

Tervetuloa takaisin :)
Varmasti oli kiva lomanen!
Parannuspuhallus täältä!
tuksu