tiistai 13. elokuuta 2013

Ekaluokkalainen

Mammelin ja Vaarin kaksi lastenlasta on jo koulussa. Vanhin meni 4. luokalle ja toiseksi vanhin ekalle:) Eilen kun ekaluokkalainen oli ollut 1. päivän koulussa mammeli näki pojan. Hän  kertoi heti iloisena saaneensa aapisen. Iloinen ilme kertoi siitä, että koulu oli alkanut mukavasti. Siunausta ja enkeleitä voi vain pyytää vauhdikkaalle koululaiselle:)

Meidän tähtisilmä lapsenlapsemme, joka täyttää lokakuussa 3-vuotta aloitti myös seurakunnan kerhon. Olen niin onnellinen, että pikkupojalla on vanhemmat, jotka pitävät tärkeänä lapsen kerhossa käymistä. Kaikki omammekin kävivät seurakunnan kerhoa ja siitä olen niin kiitollinen, että uskon siemen on heihin pienenä jo kylvetty.

Eilen olimme myös kihlakahveilla esikoisemme ja hänen sulhasensa kunniaksi. Kahvit juotiin sulhasen kauniissa talossa. Oli hienoa nähdä "uusia sukulaisia" ja tutustua heihin. Sydäntä lämmitti, kun yllättäen niin moni sulhon sukulainen kertoi, että on rukoillut sulhasen puolesta ja nyt rukoilee tämän uuden rakkauden puolesta. Tiedän myös, että esikoisemme puolesta on me ja moni muu rukoillut. Kiusasinkin sulhasta, että ei teillä ollut oikeastaan paljoakaan tekemistä tapaamisenne kanssa, sillä teidät johdatettiin yhteen;) Jos Taivaan Isä suo niin ensi kesänä on kuulemma sitten häät:)

2 kommenttia:

tuksu kirjoitti...

Meillä täällä Mummulassa alkoi myös "uusi aikakusi", kun Iida aloitti koulun, hän kuitenkin tulee iltapäivähoitoon Mummulaan, iloksemme :)
Vilppu taas puolestaan aloitti eskarin!!
huh huh, kuinka nopeasti nuo pikkuiset kasvavat!
Ajattele, että Samukin on jo armeijassa :)
tuksu

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä ekaluokkalainen on niin mammelin vaarikullan kanssa samaa näköä.
Siunausta teidän ja nuorten syksyyn, toivottelee Piska