maanantai 13. tammikuuta 2014

Syntymäpäiväjuhlissa

 Lauantaina juhlimme Isäpuoleni syntymäpäiviä Nokialla Villa Silvassa. Juhlatalo Villa Silva on vanha ja idyllinen paikka pitää juhlia.Siellä oli tilaa noin 80 hengelle. Meidän juhlissa oli n. 60 henkeä, joista lapsia oli 17.
Ruoka oli niin hyvää, että en ole ennen juuri juhlissa saanut niin maistuvaa. Juhlatalon Isäntä kertoi, että pari hänen lastansa on kokkia ja he toimivat tässä yrityksessä. Voin suositella kaikille tätä paikkaa muuten, mutta meitä häiritsi vähän talon Isäntä, joka seisoi melkein  koko juhlien ajan salissa totisena niin kuin vartiossa.
Juhlissa oli päivänsankari, äitini, siskoni miehensä ja "perinkuntansa", minä ja vaari+ meidän perilliset, Isäpuoleni veljiä vaimoineen ja eräs ystävä pariskunta.

 
Lapsia oli paljon sillä siskollani on 12 lastenlasta ja meillä 5. Vanhin lapsista oli 12v ja nuorin 1v.  Lapset lauloivat yhdessä papalle : Autolla ajetaan varo varovasti, tuiki tuiki tähtönen ja Jumalan kämmenellä. Eräs lastenlapsi soitti Ukkinsa kanssa huuliharpulla ja sitten oli yhteislaulua. Olin niin ylpeä lapsista kun he osasivat olla juhlissa niin hienosti. Kukaan ei riehunut eikä kiukutellut. Tokihan lapset saivat vapaasti liikkua ja leikkiä. Heille oli tarjolla myös omia herkkuja: karkkeja, keksejä ja sipsejä. 

Sunnuntai menikin sitten lekotellessa ja voimia kerätessä työviikkoon. Onneksi kurakelit ja kuravaatteet ovat edes vähäksi aikaa poissa!! Tervetuloa lumi ja pakkanen:)

1 kommentti:

mehtäemäntä kirjoitti...

on teillä ollu kyllä mukavan näköset kemut siellä..