tiistai 27. toukokuuta 2014

Lyhyt kesä

 Viikon loppuna vietimme kesää lastenlasten ja heidän perheiden kanssa. Prinsessa on alkanut sanomaan jo sanoja. Mamman aamulla (siis muiden aamupäivällä) mamman kömpiessä sängystä prinsessa sanoi heti, että MAMMA ja sekös mammaa ilahdutti:)
 Ilma oli kuin morsian ja koko poppoo vietti koko päivän pihalla.
 Illalla kun lapset nukkuivat mamma ja vaari käyskenteli Kivimäen pihapiirissä nauttien lämpimästä illasta ja hiljaisuudesta. Polkupyörä ja polkuautokin lepäsivät kovan päivän jälkeen;)
 Ihailimme mansikkapenkkejämme ja ihmettelimme niiden pirteää kasvua kovan talven jälkeen. Luulimme jo niiden jäätyneen talvella kun pakkanen oli kova ja lunta oli niin vähän suojaamassa.
 Kesäkurpitsan taimetkin ovat jo hyvässä alussa.
 Traktori pihassa on poikien ihailun kohde ja sen päällä käydään ahkerasti.

Omenapuut kukkivat kauniisti, mutta nyt säälittää ne kun kesä loppui nyt heti alkuunsa. Kasvit ja koko luonto varmasti ihmettelee kun lämpötila laski yli 20 astetta ihan hetkessä. Mammeli ainakin oli ihan jäässä kun töissä ulkoili lasten kanssa, mutta onneksi on toppatakki keksitty;)

4 kommenttia:

Riitta kirjoitti...

Joo kyllä viikonloppuna nautittiin kesäisestä säästä, eikä ois voinu uskoa todeksi että näin kylmäksi muuttuu ! Onneksi me ihmiset ollaa sopeutuvaisia ;)

Anonyymi kirjoitti...

meikä kaivoi kans toppatakin takaisin.ehkä se siitä vielä iloksi muuttuu....

mummeli kirjoitti...

Kesä oli kaunis vaikkakin lyhyt. No, eipä menetetä toivoamme, ehkä se vielä takaisin tulee. Saimmepa hetken nauttia kuitenkin. Se meillä purkautui sitten taas kovaan ukkoseen ja sateeseen.

Kirsti kirjoitti...

Ihanaa yhdessäoloa teillä. Kyllä on liian iso muutos säässä, eikun toppatakki päälle, että tarkenee :)