perjantai 22. toukokuuta 2015

Minne matka?

Muistanette, että viime kesänä Vaarin kanssa ajelimme kesälomalla asuntoautolla mm. Rovaniemellä, Kuusamossa, Kerimiemellä, Kuopiossa, Mikkelissä.....Tänä kesänä ajattelimme, että haluaisimme vuokrata kivan mökin viikoksi järvenrannalta, mutta mattimyöhäisenä huomaamme, että melkein kaikki mökit on jo heinäkuuksi varattuja. Mieleisiä paikkoja olisi Kalajoki tai Itäsuomi. Itäsuomi olisi siinä mielessä kiva paikka, että sieltä mökiltä voisi tehdä päivän reissuja mielenkiintoisiin paikkoihin. Jos tiedät kyseississä paikoissa jonkun mukavan vuoktamökin niin hihkaiseppa tännepäin! :)

Toivotaan nyt niitä lomailmojakin, kun kylmää ja sateista on taas näköpiirissä. Minulla onkin loma heinäkuussa ja omaalomaakin anon vähän jos vaan sitä myönnetään. Vaarilla on lomaa niin paljon kun itse raaskii itsellensä myöntää ;)
No eletään nyt ensin tämä alkukesä ja odotellaan aurinkoa...kukkia, mansikoita ym. kesän riemuja :)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

minä aloin etsimään mökkiä heti kun loma varmistui,mutta huhtikuussakin oli jo huono tarjonta,varsinkin kun halusimme täältä päijäthämeestä ja jarven rannalta mökin,eikä mitään tonnin viikkovuokraa.Heinolasta löytyi viikko 780 joka on ihan kohtuullinen..Hanna