tiistai 26. toukokuuta 2015

Remonttia

Mammeli kaipaa nyt remonttia vähän sieltä sun täältä. Ensinnäkin hammas halkesi ja nyt odotellaan hammaslääkäriin pääsyä. Hiukset on mallistaan pois kasvaneet ja tilasin ensi viikolle leikkauksen ja värjäyksen. Ajattelin leikkautaa vähän uutta mallia:)

Äitinini yli kahdeksankymppinen on jo pari vuotta huomautellut riippuvista silmäluomistani. Hänen silmäluomensa on leikattu aikanaan ja siksi minunkin luomiini kiinnittää huomionsa. Tässä eräänä iltana hän oikein pontevasti ilmoitti luomeni olevan jo niin pahat, että silmiäni haittaa!!! No ei minun näkööni ne vielä ole olleet esteenä mitä nyt "ulkonäkööni ;) Äidilläni aikoinaan hautuivat luomet rikki, mutta sitäkään vaivaa ei vielä ole ollut. Nyt sitten kuitenkin sain tarpeekseni ja tilasin ajan lääkärille konsultaatioon, joka katsoo leikkaustarpeen tämän viikon perjantaina. Ans kattoo nyt tarjooko lääkäri puukkoa!

Niska-hartiahieronnassakin olen käynyt nyt pari kertaa, kun lihakset ovat olleet ihan jumissa. Luulen, että yskässä huonosti nukutut yöt ja huonot asennot ovat lihakset saaneet kireiksi. Kai tässä jo mummutautikin alkaa kun koko kroppa tuntuu narisevan;)

Juu ja sitten muuten mökki on nyt löydetty ja vuokrattu heinäkuun viikoksi Punkaharjulta. Ihanaa taas päästään vaarin kanssa lörtsyjä ja muikkuja syömään!!!

1 kommentti:

Ansku kirjoitti...

Hei! Kävitkö heti erikoislääkärillä vai millä niiden silmiesi kanssa? Minulla sama vaiva,niin siksi kyselen. Minä kävin terveyskeskuksessa näyttämässä luomiani ja kerroin myös että ne kutisee aika ajoin pahasti ja sitten tietenkin turpoavat kun hankaan niitä. Sanoi lääkäri että hän kyselee ja tutkii asiaa ja ilmoittaa kirjeellä että mitä tehdään. Epäilen että säästävät kuluja ja en pääse leikkaukseen vaikka roikkuvat kans tosi pahasti. Postia siis odottelen . Mukavaa kesän jatkoa teille sinne Kivimäkeen !