keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Kielojen aikaan

on KYLMÄÄ!!! Toukokuu meni odotellessä lämpimämpiä ilmoja ja kohta menee kai kesäkuukin. No ei se kyllä minua lannista vähän vaan harmittaa.

Tänään otettiin silmäluomista tikit pois ja se vähän sattui, kun toiset tikit oli tarttuneet rupeen. Pari teippiä laitettiin silmäkulmiin vielä tukemaan ja ne saa olla vielä muutaman päivän. Viikkoon ei saa vielä saunoa, rasvata ihoa tai rehkiä! HIhii vaaria nauratti tuo rehkiminen ;) Mammeli kun on tunnetusti mukavuudenhaluinen ja varoo muutenkin rehkimästä ;) Lääkäri tarkisti silmät ja oli tyytyväinen työhönsä. Sanoi vaan että, vähän aikaa menee vielä toipumiseen ja sitten voi mammeli alkaa kesänvieton! Mitähän se kesänvietto pitää sisällään? No se selviää viimeistään ennen syksyä;)

Yleensä en pidä aurinkolaseja vaikka aurinkokin paistaisi. Nyt olen käynyt kaupassa ja muissa sosiaalisissa tilanteissa ollut lasit päässä. Tuntuu niin kuin salaisisin jotakin......On vähän vaivaantunut olo! No muutamalle tutulle olen silmäni sateenkaarenvärit näyttänyt ja ilmoittanut, että ei ole hakattu vaan olen ollut leikkauksessa ;)

Aitan katto on nyt valmis, joten sade saa sen puolseta tulla, mutta minun puolesta EI! Pikkuhiljaa pitäisi lomasäät lähestyä, kun kesälomakin jo häämöttää edessä. Lomaa vietämme ainakin viikon Punkaharjun suunnalla ja Porvooseen haluaisin pariksi päiväksi. Muuten varmaan kotoillaan kaikessa rauhassa ehkä joku huutokauppa ja kirpputori reissu...NO siinähän melkein se kesänvietto tulikin!


4 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Haavojen paranemiselle nämä viileät säät on hyvästä, jotain hyvääkin siis :)

Marika kirjoitti...

Kummasti saanut pitää takkia vielä päällä kun on ulkona käynyt. Se on tämä Suomen kesä sentään edes tällainen vähäluminen! :D

Paranemistoivotuksia ♥

PikkuBertta kirjoitti...

Toimumista....ja lomailmoja...niitä saakin näköjään tänä kesänä odotella....Punkaharju jees ja Porvoo on sitten IHANA kaupunki...varsinkin vanhakaupunki....olen asunut Porvoon kupeessa kuusi vuotta,joten tuttua seutua on

Anonyymi kirjoitti...

HYvä että simmut paranee kovaa kyytiä. Oi, Porvoo olisi ihana kesäpäiväpaikka <3