lauantai 31. lokakuuta 2015

Pyhäinpäivä

Pyhäinpäivää vietetään Kivimäessä muistaen kiitollisena menneitä rakkaita. Neiti kävi tänään sytyttämässä kynttilät Martti-Vaarinsa, Enonsa ja menneiden sukupolvien haudoille. Tällä hetkellä hautuumaa on kaunis valomeri! Hyvää Pyhäinpäivää kaikille lukijoillenikin!

Mammelilla oli mukava päivä. Saimme viettää nyyttikestien ja Joulu-korttiaskartelujen merkeissä Näpsä-porukalla pikkujouluja Niina-Näpsäläisen mökillä :) Aika meni nopeasti ja uusia ideoita sai taas omaan reppuunsa varmaan jokainen. Toiset jäivät vielä saunomaan ja paljuilemaan kun mammeli lähti kotiin.vatsapullollaan herkkuja:) Muuten ei olisi mitään kiirettä ollut kotiin, mutta kun vanhimman lapsenlapsen ja mammelin yhteinen leffa-ilta odotti. Olemme katsoneet yhdessä melkein kaikki James Bondit ja pitihän sovitusta pitää kiinni. Kamalasti ei nuo leffat kiinnosta, mutta tämä on se "meidän juttu" niin se on minullekkin tärkeä. Nuorimies kaipaa jännitystä ja jos mamma kelpaa vielä kaveriksi niin hyvä niin!

1 kommentti:

Eeviregina kirjoitti...

Blogissani on postia sinulle!
Minun joulukorttiaskartelut on vielä tekemättä, materiaalit lojuu pitkin keittiötä. Ehkä viikonloppuna saisi jotain aikaan.