maanantai 16. marraskuuta 2015

Mammojen huvipuisto ;)

Voi mahoton kun on kiirettä pitäny!!!! Nyt jos koskaan mammeli oli ylläolevan kuvan kopio, kun ravasin Kädentaitomessuilla lauantaina! Kyllä oli niin lystiä ja mukavaa, että en ehtiny juuri vessaan enkä syömään koko päivänä. Seisoviltaan hörppäsin kahvin ja sämpylän ja lennossa suklaapehmiksen polttoaineiksi. Olin varautunut päivään pukeutumalla suht kevyesti, hyvillä kengillä ja perässä vedettävällä kassilla. Taisteluvarustus oli siis kohillaan ja jaksoin mainiosti käydä kaikki osastot läpi. Mitään näytöksiä en joutanut katsomaan.

Kaikkea mukavaa löysin.....ohjeita ja ideoita, muutaman joululahjan, korttitarpeita, huopaa, villaa, korutarpeita, kankaan koviketta, lasihelmiä, askartelumassaa, nauhoja, nappeja ja nippeleitä ym. Tänään lapsoset kyseli töissä, että missä mammeli oli ollut kun oli ranneke kädessä? Kerroin, että mammojen huvipuistossa! ;)

2 kommenttia:

Eeviregina kirjoitti...

Minullakin on korttipaja pystyssä ja kaikkea muutakin jouluun liittyvää askartelua pää täynnä. Tänään on niin pimeä ja sateinen päivä, ettei viitsi ulos astua, joten ihan sopiva päivä askarteluun.
Näytäpä mitä löysit messuilta ja mitä aiot tehdä niistä!

Anonyymi kirjoitti...

Voi miten mukavaa, että matka käsityömessuille oli antoisa!
Minä olen lohdutellut pettyneenä itseäni, että rahat säästyi kun en päässyt mukaan.
Olin silti hengessä mukana ja iloinen puolestasi kun pääsit sinne. Kerranhan tavattiin siellä...muutama vuosi sitten!
Marjuska