lauantai 7. toukokuuta 2016

Katson maalaismaisemaan ja ymmärrän

Kun olin lapsi ja nuori kävimme "mökillä" se tarkoitti silloin, että tultiin Kivimäkeen. Lauloi aina tulomatkalla autossa tuota Petri ja Pettersonin laulua maalaismaisemasta....Katson maalaismaisemaa ja ymmärrän, kuinka onnellinen voikaan olla hän, joka täällä vain saa asustaa, maalaismaisemaa en saata unohtaa.....

Vieläkin sydämessäni soi tuo laulu vaikka olemme jo vakkituisesti asuneet täällä 8 vuotta. Talvella tuo laulu kuuluu hiljaa, mutta näin keväällä sen sointi on päätähuumaavaa:) Keittelen kahvit ja menen kahvikupposen kanssa ulos juomaan ja nauttimaan maisemasta, joka on minulle niin rakas.

Huomenna on äitienpäivä ja odottelen lapsiani pesueineen kotiin. Toivon, että kaikki tulisivat :) Ajattelin, että avaamme grillikauden ja herkuttelemme ulkona kun ilma on kuin morsian. Lapsilla on varmasti hauskaa kun saavat leikkiä serkkujen kanssa. Maanantaina menemmekin sitten katsomaan minun äitiäni Tampereelle ja siellä nään siskoni miehensä kanssa. Vaari vei jo äitienpäiväruusun omalle äidilleen......haudalle, enää ei voi Mummua nähdä, mutta sydämessä voi tuntea kiitollisuutta kaikesta hyvästä.

Hyvää Äitinpäivää kaikille teille :)

Ei kommentteja: