tiistai 10. toukokuuta 2016

Kasvua ja loman odotusta

 Lämpö ja aurinko on meitä hellinyt, mutta nyt on kuulemma luvassa viilenevää ja jopa sadetta. No sade tekee hyvää luonnolle mutta toivotaan, että sade ja viileys vaan käväisee luonamme.

Samettiruusun alut kasvaa mun silmissä ja koko kevät on tullut vauhdilla.
 Pikkutiputkin ovat kasvaneet. En ole niitä vielä kuvannut, kun kanaemo on lapsosistaan niin tarkka, että en viitsi kiusata. Olen mielessäni ristinyt ne Väinöksi ja Vapuksi. Ne syntyivät vappuaattona ja toivon toisen olevan kukko ja toisen kanan, mutta pääasia olisi, että molemmat eivät olisi kukkoja. Kauniita ne ovat, toinen vaaleampi ja toinen tummempi. molemmilla on kauniit kuvioinnit siivissä.

Vaarin ja mammelin jutut ja odotukset ovat kääntyneet kesälomaan ja tulevaan mökkilomaan. Suunnitellaan ja haaveillaan mitä saaristossa teemme, mitä syömme ja mihin kaikkeen tutustumme uudessa ympäristössä? Loman suunnittelu on jo osa lomaa:) Minulla on 5 viikkoa kesälomaa, mutta saas nähdä paljonko Vaarilla on? Vaarin pomo kun näet on aika tiukka, tarkka ja aikamoinen "orjapiiskuri"! Hän ei tunne työaikalakia eikä armoa;) Välillä arvostelen vaarin pomoa ja meinaan välillä pistää sen ojennukseenkin, sillä pomohan asuu kanssani samassa huushollissa;)

Ei kommentteja: