perjantai 13. toukokuuta 2016

Todistus

 Eilen mammeli kiitti ja pokkas todistuksen käsityöalanperustutkinnon suorittamisesta. Opintotunteja kertyi 540 ja jokainen niistä on ollut kiinnostava ja mieleinen. Täytyy kyllä sanoa, että tämä opiskelu on ollut elämäni hauskinta! Todistuksessa arvioitiin sanallisesti portfoliotani ja töideni näyttelyä. Arviointiin olin tosi tyytyväinen :) Syksyllä jatkan Näpsää, mutta nyt vaan pelkästään harrastaen.
 Tässä muutama kuva vielä näyttelystä. Luonnonväreillä värjäämäni villalangat roikkuivat heinäseipäässä.
 Alteret book siis vanhasta kirjasta tehty "salarasia", jossa on kuvat kaikista rakkaistani...Vaari, lapset ja lastenlapset.
Rautalankamobile, jossa roikkuu paperisavesta tehdyt lampaat ja kanat. Tämä löysi paikkansa Kivimäessä meidän terassin pöydän päältä......Kuvaan sen uudessa paikassaan joskus.

Tänään oli pikkukaivuri Kivimäessä mylläämässä pihaa. Puskia ja puita irroiteltiin, Kukkamaa laitettiin uuteen uskoon vanhan torpan takaa ja kaikenlaista muutakin kaivettiin pihassa. Mammeli istutteli samettiruusun taimet suurempiin ruukkuihin kasvamaan ja kukkien siemeniä kylvettiin myös multaan tyrokskasvualustalle. Olkikukkia ym. laitoin sisälle itämään, että saisin ne hyvään alkuun kasvamaan. Työpäivän jälkeen pihahommat saivat jalkani särkemään ja nyt olenkin sitten koivet kohti taivasta :)

3 kommenttia:

mustakissa kirjoitti...

ONNEA!

MaMMeli kirjoitti...

Kiitos onnitteluista mustakissa :)

Unelma kirjoitti...

Onnea!

Ihanan herkullisia värejä langoissasi.