sunnuntai 18. lokakuuta 2009

KotikirkkoKotikirkkomme näkyy Kivimäen ikkunasta. Kävin viemässä haudalle kynttilät ja otin pari kuvaa kirkosta. Se on näin iltaisin valaistu ja näyttää niin kauniilta. Tykkään kovasti puukirkoista. Asuimme ennen Vilppulassa myös siellä oli kaunis kirkko. Meille kuuluu aina kirkonkellot ja pysymme ajantasalla mitä milloinkin kirkossa tapahtuu. Hautasmaakin on ollut minulle lapsuudesta asti tuttu paikka ja minua se ei pimeälläkään pelota. Kirkkomatka on minulla siis lyhyt, mutta usein sunnuntaisin nukun liikaa ja en meinaa ehtiä kirkkoon. Tykkäänkin kovasti iltatilaisuuksista ja sellaisista missä on paljon musiikkia, reipasta sellaista.

Tämäkin päivä on mennyt leppoisissa merkeissä. Kävimme ulkona syömässä ja anopin nimipäiväkahvilla, hänellä kun oli viikolla nimipäivät. Huomenna töihin ja murkulla alkaa koulu, syysloma kun loppui. Hyvää työviikkoa kaikille <3

Kirkkomme alttaritaulu

7 kommenttia:

Ida Maria kirjoitti...

Voi miten kaunis kirkko!
Ihanaa viikkoa sinne Kivimakeen =)

Kris kirjoitti...

Todella upean näköinen kirkko!
Kommentti vielä sun edelliseen postaukseen:
Minä tiedän miten hyvät ystävät eläimet ovat! Olen monta kertaa miettinyt miten ihania meidänkin ystävät ovat, esim hevoset...aamulla kun tulen talliin niin hirnuvat kaikki vastaukseksi mun hyvän huomenen toivotukseen :)
Ja heille voi kertoa kaikennäköisiä salaisuuksia
Ja ovat aina niin ystävällisiä, kunhan mekin olemme heille oikeudenmukaisia ja huolehtivia.
Hyvää viikon alkua sinulle!!

terhipäivikki kirjoitti...

Kotikirkkonne on todella kaunis. Tykkään erityisesti vanhoista puukirkoista, vaikka en usein kirkossa käykään.
Mukavaa alkavaa viikkoa!

Kesäkukka kirjoitti...

Uudet kirkot eivät ole wanhojen veroisia kauneudellaan!

vanamo kirjoitti...

Minustakin olisi ihanaa nähdä edes kirkon torni ikkunasta, saatikka sitten kirkko. Pohjanmaalla se olisi voinut onnistua, muttei täällä, jossa asumme:) Ihanaa viikon aloitusta sinulle.

Marge kirjoitti...

Kyllä teillä onkin tosi kaumnis kotikirkko!:)
Minäkin pidän puukirkoista ja yleensä vanhoisat kirkoista. Meidän lähellä on pari kirkkoa, toiseen on n. 3 km matkaa ja toiseen n.10 km. Pidän paljon enemmän siitä, joka on siellä 10 km:n päässä, vanha, kaunis kivikirkko ja vielä tie sinne on hyvin kaunis!:)Toinen on taas uudempi ja modernimpi, omalla tavallaan kaunis sekin, mutta silti kallistun aina yleensä vanhan suuntaan...;))

Ihanaa uutta viikkoa sinulle ystäväin!!:))

Mari kirjoitti...

Kaunis puukirkko! Meidän kylän kirkon katto tervattiin tänä kesänä, tuoksuipa hyvälle :)