lauantai 11. joulukuuta 2010

Ilta on taas

Päivät menevät niin nopeasti, taas ollaan illassa.
Joulumessuilta ostin tämän suloisen Tilda luistimen ja
mahtavan kranssin, joka on tehty mustanviinimarjan oksista. Koristeena oli kaunis lasipallo. Luulen, että lasipallo löytää paikkansa jostain muualta ja tämän kranssin laitan keittiön katosta roikkumaan punaisilla nauhoilla.
Seurakunnan pöydästä vaari osti tämän katajakranssin ja se laitetaan ulos...ehkä Hilman ja Helmin oveen.
Tässä on sitten vaarin ja minun uusin villitys, nämä pähkinäsekoitekset ovat sitten NAM, NAM. Toinen rasia popsittiin jo autossa ja toisesta on tarkoitus tehdä pähkinätorttu huomenna. Mihin nämä piilotan, että ne säilyisi huomiseksi? jOS MINÄ PIILOTAN NIIN VAARI EI LÖYDÄ JA JOS VAARI TAAS PIILOTTAISI MINÄ EN LÖYTÄISI....ompas vaikeata ;)

Niin ja sitten messuilla tapasin erään nuoren miehen....hän lupasi, että hältä saan ostaa muutaman kanan ja kirjavankukon keväällä...lupasi vielä neuvoa niiden hoidossa ja ruokinnassa:) Maalla on sitten mukava asua, kun kaikki tuntee melkein toisensa ja aina saa neuvoa ja apua!

Rentouttavaa lauantai-iltaa, minä alan kirjoittelemaan joulukortteja:)

7 kommenttia:

Marge kirjoitti...

Onpas kauniit kranssit! Tuosta risukranssista tulee kyllä tosi hieno koriste keittiönne päydän päälle!!
Vai sellainen uusi herkkulöytö siellä...;D Pitäisiköhän kokeilla;)
Kiitos ihanasta viestistäsi blogissani!:)
Olen kyllä tänään ihan väsy (hommat tältä päivältä, mitä suunnittelin tekemättä), konsertti tulee oikeaan hetkeen:)Sen avulla jaksan vielä ruuhkaisen ensi viikon:)

Ihanaa kolmatta adventtia sinulle, ystäväin!:)

Irmastiina kirjoitti...

Kyllä Hilman ja Helmin kelpaa, kun saavat noin kauniin kranssin oveensa.. laita sitten ulkopuolelle. Muuten voi käydä niin, että kun seuraavana aamuna, menet katsoon kranssi voi olla tyttöjen masussa..:)

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Minä nappasin sinulta sen jäädykkeen ohjeen, mut nyt kyselen siihen liittyen ehkä vähän tyhmiä! Jos teen sen jäädykkeen kakkuvuokaan, niin laitanko kelmun vai mitä siihen päälle, ja onko miun vuoka sit jouluun asti pakkasessa, missäs mie teen kahvikakun?? Eli voiko sen vuokan ottaa pois sit kun jäädyke on jäätynyt vai mitä teen??
Kiitos jos kerkiit vastaamaan!!

Blogiisi ihastunut Liisukka kyselee tällaisia

MaMMeli kirjoitti...

Hei Liisukka <3

Minulla on sellainen muovinen vuoka sitä varten, mutta luulen sen olevan hyvä idea, että laitat muovin siihen ja kun se jäädyke on kokonaan jäässä niin irroitat sen kakkuvuuan pois. Kannattaisiko vielä voidella vuoka ruokaöljyllä, että muovi irtoaisi helposti siitä vuuasta.Toivottavasti oli apua:) Mukavia joulunvalmisteluja sinulle <3

Katja kirjoitti...

Risukranssi on hieno. Tuoksuuko se yhtään mustaviinimarjalta? Jos tuoksuu, niin voisi vaikka harvennella omat puskat ensi vuonna ja väkertää niistä kranssin.

Mari kirjoitti...

Kauniita kransseja!
Kanoja, huoks... Ne on vielä haaveissa...
Hyvää 3. adventtia!

Taivaanrannan Maalari kirjoitti...

Kauniin jouluisia kransseja!! Ja söpöistä söpöin luistin!