maanantai 31. tammikuuta 2011

Höpinää ja vähän asiaakin :)

Ensimmäiseksi vähän ois teiltä kysyttävää? Meillä olis hiihtolomaviikolla viikko 9 ajatusta lähteä jonnekkin teatteriin ja yöpyä jossakin hotellissa. Kysynkin teiltä, että tiedättekö jotain hyvää musikaalia tai näytelmää, joka olisi parhaillaan menossa jossakin päin Suomea? Olisin iloinen, jos ehdotuksia tulisi?
Sitten siitä vilkkaasta la-su yöstä.....

Ajat on muuttuneet, ennen vilkas yö ei tarkoittanut tätä;)
Pojan perheen koira Nenna...
meidän kissat Niilo ja Nuppu sekä koirat Ninni ja Alma järjestivät sirkuksen yöllä. Se alkoi siitä, kun Ninni-mummun piti päästä pissalle ja käytin sen ja muut koirat kolmen aikaa yöllä ulkona. Koko pesue tuli sitten meidän huoneeseen ja piti päästä viereen...vaari oli eri mieltä ja toi sen kuuluvasti esille;) Kaikki olivat toisilleen mustasukkaisia ja varsinkin siitä, että Nenna-koira ei saisi huomiota. Sängyn päädyssä olevat verhot tuntuivat lähtevän lentoon......Lopulta oli kissat ja Nenna laitettava makkarista pois ja Ninni ja Alma jäivät vain mamman sängyn viereen. Alma alkoi vielä kadehtimaan Ninnin puruluuta, joten mammelin piti hakea keittiöstä vielä Almalle oma puruluu. Lopulta vanhukset saivat makuuhuoneeseensa rauhan ja vaarikin nukahti omaan muminaansa:) Mammelin unia ei tälläiset pienet elämän äänet paljon häiritse:)
Pihastamme lähtee latu kyläladulle ja vaari sitä ahkerasti käyttää. On myös kiinnostunut muista hiihtäjistä ja melkein pitää kirjaa kuka hiihtää ja kuinka kovaa;) Lapsena kun harrasti kilpahiihtoa ja vieläkin se on verissä. Ehdotinkin vaarille, että pistetään meidän kohdalle laatikko,jossa on vihko, mihin hiihtäjät saavat laittaa nimensä niin vaari pysyy ajan tasalla kuka hiihtää ja kuinka paljon.....;)
Eilen kun vaari tuli hiihtolenkilta oli Alma häntä vastassa. On se hyvä, että vaari pitää kunnostaan huolta ja onkin ikäisekseen sopusuhtainen ja hyvässä kunnossa. Mammelista ei voi kyllä sanoa samaa...No, sorminäppäryyttä kyllä löytyy, kun naputtelen jatkuvasti koneella ja eikös elämänilokin lisää edes puikkuisen tuota ikää....meinaan vaan kun tuo kunto on aika rapistunut....

15 kommenttia:

Sirkku kirjoitti...

Ennen vanhaan alakoulun pihalla OLI laatikko, jossa oli vihko, johon hiihtäjät kirjoittivat nimensä ja kilometrinsä! Saattoi olla jotain kansanhiihto juttuja silloin. Eihän tuo nyt hullumpi idea olis ollenkaan, vähän kuin latuvieraskirja.Kyllä Mammeli taitaa olla oikeassa.

Elämän Helmiä kirjoitti...

Teatterista; Tampereella on Vuonna 85 remix, jossa esiintyy Sami Hintsanen Tartu Mikkiin ohjelmasta. On kuulema hyvä ja suosittu.
Hiihtäminen oli minustakin kivaa vielä viime vuonna, mutta nyt se tuntuu tökkivän =)
Mukavaa viikkoa!
-päivi-

Anonyymi kirjoitti...

Seinäjoella TeatteriX:n "Pienin yhteinen jaettava" on sellainen näytelmä, jota kannattaa lähteä kattomaan.

Anonyymi kirjoitti...

meillä on kylä porukka joka pitää latua auki,näin syrjässä ja siellä on vihko,hiihtäjä laittaa nimensä...auki pitäjä tykkää, ei tee kuulemma tyhjää työtä,kun uswampi päivä aukasee sen,nytki kun lunta tuli parikymmentä senttiä. Hauskaa viikon jatkoa toivoo astan emäntä

Anonyymi kirjoitti...

Turun kaupungin teatterissa musikaali: kesäyön hymyilyä, ja yö Ruissalon kylpylässä:)

Näin me aiomme tehdä, liput varattu ja helmikuussa mennään.
-A-m-

Anonyymi kirjoitti...

http://www.jyvaskyla.fi/kaupunginteatteri/naytelmat/myfairlady
Tuolla menee tosi hyvä musikaali toteutus ja meninki. Suosittelen!

Anonyymi kirjoitti...

http://www.jyvaskyla.fi/kaupunginteatteri/naytelmat/myfairlady
Tuolla menee tosi hyvä musikaali toteutus ja meninki. Suosittelen!

Anonyymi kirjoitti...

Turun kaupunginteatterissa musikaali Kesäyön unelmia.mm.Pirkko Mannola,Nina Tapio. Ja yö tietenkin NAANTALIN KYLPYLÄSSÄ.Joko kylpylän puolella tai sitten laivassa "hytissä".Tervetuloa vain tännepäin toivottaa Eija E naantalista

Jaana kirjoitti...

Olen ihan samaa mieltä kahden anonyymin kanssa, Turun kaupungin teatteriin katsomaan kesäyön hymyilyä, eilisessä turunsanomissa oli arvostelu siitä ja kehuttiin vuolaasti. Hyvät näyttelijätyöt ja perinteinen vanhanajan musikaali, lavastus mm. hieno!
Niin ja yöksi Naantalin kylpylään rannassa olevaan laivaan, hieman hemmottelua ja hyvää ruokaa..kannattaa varailla ajoissa..tai sitten Hamburger börssiin turun keskustan sokos hotelliin, saa samalla bonuksetkin, sielläkin on kiva saunaosasto ja hyvät ruoat.

Peurankello kirjoitti...

Me kävimme katsomassa Jkl:ssä tuon My Fair Ladyn ja tykkäsimme. Yötä vaikka uusitussa Rantasipi -hotellissa, jossa on kaunis uusittu kylpyläosasto ja keskustassakin on monia hotelleja.

Peurankello kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Marianne kirjoitti...

Meilläkin on täällä hiihtoladun vieressä boksi, jossa A4 kalenteri, johon aina kirjoitetaan lyhyt hiihtosää ja nimmari :)
Ylläpitäjä näkee suuren vaivan, kun kirjoittaa joka päivälle edellisvuoden saman päivän sään, mutta meillä ohikulkijoilla on mukavaa luettavaa ;D
(ite en hiihdä, kävelen muuten vaan Zeldan kanssa metsänläpi lukemaan aiemmat säätiedot)
-huvinsa kullakin-

Irmastiina kirjoitti...

Turun Kaupungin teatterissa menee silloin Kesäyön Hymyilyä musikaali... en ole itse vielä käynyt katsomassa, mutta aattelin mennä..
Aivan, näin ne yökiireet muuttuvat..:))

tuksu kirjoitti...

Teatterivinkkejä en osaa antaa, mutta olipas taas kerran niin elämänmakuinen juttu! Kiitos päivän nauruista:)
tuksu

Anonyymi kirjoitti...

Imatralla alkoi Nine musikaali. Näyttelijöinä mm. Satu Silvo ja Sinikka Sokka.