lauantai 19. maaliskuuta 2011

Ei siitä liinaa tullut siitä tuli.....

Minulle kävi niinkuin entiselle kissalle, joka halusi takin ja meni takkia noutamaan....Hiiri ei loppujen lopuksi saanut valmiiksi mitään.....siis en tykännyt huovutetusta liinastani ja taidan heittää vesilintua koko tekeleelle!!! MUTTA nyt iski toisenlainen vimma ja aloin tekemään villasta jotakin aivan muuta.....huomenna näätte mitä...
Aamupäivällä aloin houkuttelemaan Vaaria maailmalle....aika helposti tuo vaari tällä kertaa suostui lähtemään, ettei vain olisi itselläänkin ollut mielessä tuulettuminen. Halusin kirpputoreille ja syömään, mutta Vaari kurvasi auton Ideaparkkiin ja sanoi mammelille, että anna mennä....;) No minähän menin...kolme tuntia reippailin Ideaparkin putiikeissa ja tein pienet ostokset, joista myöhemmin.....
Menimme syömään ravintolaan Martinaan(muistaakseni). Tilasimme kahdelle aterian, jossa oli possun grillipihviä, broileria ja erikoista makkara, uuniperunoita ja höysteitä. Nam, herkullista oli!
Siinä syödessämme sanoin vaarille, että ajatteles kuinka haltioissamme olisimme olleet, jos olisimme syöneet kaksin näin ulkona, kun lapset olivat pieniä. Silloin meillä ei ollut rahaa syödä ulkona, mutta en silti yhtään kokenut jääväni jostakin paitsi. Yhden palkalla pärjättiin ja elettiin vaatimattomasti, mutta mitään todella tärkeää ei puuttunut.
Minun piti kuvat nämä herkulliset jälkiruuat, mutta kuinkas kävikään...jälkkärit syötiin, ennen kuin ehdittiin kissaa sanoa;)Vaari tilasi mansikkajuustokakkua vaniliakastikkeella ja mamma taas toffeeuunijäätelöä keksinmuruilla ja marenkilla, namskis...mammeli kävi muuten vielä napsimassa vaarinkin lautaselta siis ihan vaan maistamassa;)

No huomenna taas uusi päivä ja uudet kujeet....kovasti olisi intoa näprätä kaikkea, mutta aikaiseksi en taida saada mitään....

17 kommenttia:

Sirkku kirjoitti...

Ai-jai, kun on kiva lukea tuollaisia tunnelmia!
Elämä on meille hyvä.

Peurankello kirjoitti...

Heips, huovutettua liinaa voi lekellä=huiviahan siitä voisi koettaa..tmv. <3

Peurankello kirjoitti...

Siis leikellä;)

Villiviini kirjoitti...

Kuulostaa tosi mukavalta retkeltä.

Marge kirjoitti...

Elämänmakuinen postaus, jälleen!!<3
Mammeli, kyselit runosya...kyllä, se on omani. Kaikki, missä on ollut nimeni alla, ovat olleet omiani:) Kiva, kun pidit! Kiitos kauniista sanoistasi, ystäväin!<3 Suloista sunnuntaita!!:))

Lezzie kirjoitti...

Mukavia tunnelmia!

JaanaElina kirjoitti...

Minä luulin että se meni koneessa pilalle.Onneksi ei kuitenkaan.

Suunnitelmia voi aina muuttaa,nyt odotan innolla mitä sieltä tulee.

Mukavaa viikonlopun jatkoa.

maiju kirjoitti...

Kyllä keksit siitä jotain, tuo huivi on muuten kanssa hyvä idea.

Olet kyllä niin positiivinen, elämänmyönteinen ihminen hauska lukea näitä postauksia.

Hyvä kun sait vaarin ulos, ettei vain mökkihöperry.

Meillä tuleva pappaa on tosi vaikea tapaus saada mukaan ostoksille tai ylipäätään syömään kanssani. (Mutta Jääkiekkopelejä pojan kanssa käy viikottain katosmassa) No shoppailen välillä yksin ja teen kotona herkkuja hänelle tarjottavaksi.

Kaunista Sunnuntaita MaMMelille!

Susanne kirjoitti...

Kivalta kuulosti kaupunkireissunne shoppailuineen ja ravintolassa syömisineen! Kolme tuntia reippailua putiikeissa on kyllä kivaa ja tehokasta liikuntaa:) Jännä nähdä mitä ostoksia teit.

Mukavaa sunnuntaita!

Tuula kirjoitti...

Minakin mietin heti, etta huivihan tuosta voisi tulla. Jos ei sitten huovuttunut ihan pikkuruiseksi.

Teilla on ollut ihna paiva!

Elämän Helmiä kirjoitti...

Kiva päivä ollut teillä =)
Odotellaan täällä innolla ostoksista postausta.
Mukavaa sunnuntaita!
-päivi-

tuksu kirjoitti...

Älä nyt hyvä ihminen roskiin...siitähän voi tehdä vaikka mitä :)
tuluskukkaroon on vielä matkaa! *nauraa*
Ihana tuo teidän Ideaparkin reissu :) Sitä mekin joskus ajattelemme, että oispa ollut mahdollisuutta "silloin ennen"...ja siksi yritetään auttaa nuoria, että he saavat joskus kaksin aikaa...me hoidetaan muksuja :)
Mukavaa pyhäpäivää sinne
tuksu

LeenaJohanna kirjoitti...

No niinhän siinä joskus käy...
Tuli mullakin mieleen että olisko kaulahuiviksi.
On kyllä herkullisen kuuloiset ateriat. Sopis meikäläisellekin ilman niitä perunoita.
Meillä on vielä se tilanne ettei useinkaan käydä ulkona syömässä paitsi noi mäkkärit ,heset ym.. jossa saa aika halvalla. Joskus , muutaman kerran vuodessa käymme Raxissa. Se on nuorten mieleen.
Aikansa kutakin.

Mukavaa , aurinkoista pyhäpäivää!<3

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Ihana postaus!
Saihan se hiiri aikaiseksi tuluskukkaron..:D
Hyvä, että uusia ideoita pukkaa, etkä lannistunut tästä yrityksestä..
Aurinkoista sunnuntaita sinne teille!!

Lila kirjoitti...

Tulipas hyvä mieli taas sinun tekstistäsi:) Ihanasti kirjoitat!
Mukavaa sunnuntaita:)

MaMMeli kirjoitti...

Kiitos, kiitos kaikille teille niin mieltä lämmittävistä kommenteista <3

Sara kirjoitti...

Hei :)
Sinulle on näemmä käynyt vähän samalla lailla kuin minulle tossa huovutus asiassa. Olen yrittänyt huovutella kauniita pöytäliinoja mutta en ole siinä onnistunut. Kukkaset näyttävät lähinnä joltakin möykyiltä kun olen saanut ne valmiiksi..noh oppi ja ikä kaikki sanotaan..Huovuttaminen on terapeuttista ja itselle tulee välillä todella huovutus vimma, joka nyt kaiken muun keskellä on jäissä..(voisihan sitä taas kokeilla vaikka pääsiäisliinaa huovuttaa)