torstai 3. tammikuuta 2013

Päiväunilta terveisiä

 Suloinen pikkulintu katselee meidän takan päältä. saimme sen naapureilta jouluksi:)

Kerää joulun jälkeen Pentikiltä alesta tätä punaista lasia olevia juttuja. Viime vuonna ostin ihanat jalalliset jälkiruoka/tuikkukipot ja nyt tämän vaasin. Näin saan joulukattaukseen edullisesti kerättyä mieleisiäni astioita. Nuo kolme kangas palaa ostin myös -50% alesta ja vielä en tiedä mitä niistä syntyy.......

Olin tänään aamuvuorossa ja työt alkoi 06.10. Nihkeästi alkaa tämä koneisto pyöriä loman jälkeen. Siispä kotiin tullessa otin 3 tunnin päikkärit.....Voitte arvata, että ole ei siitä paljon piristynyt....Taidan olla entistä lamaantuneempi;) Töissä lapsistakin huomaa, että lomalla on päivärytmi mennyt sekaisin....aamulla lapset ovat väsyneitä hoitoon tullessa ja osa jo meinaa nukahtaa ruokapöytään ennen päivälepoa. No, eiköhän rytmit saada ensi viikoksi jo kohdalleen ja voittaahan tuo valokin pikkuhiljaa pimeyttä:)

4 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Pari päivää on ollut töitä ja mä olen ihan naatti :))
Onneksi huomenna on perjantai.

Kivan lintusen saitte naapurista.

Eeviregina kirjoitti...

Kylläpä nämä rytmit menee sekaisin pyhien aikana. Meillä mennään vasta aamuyöstä nukkumaan ja jos on aamulla aikainen nousu, ei siinä muu auta kun kotiintullessa suoraan sänkyyn... Pakko päästä oikeaan rytmiin ja aloittaa normaali elämä!
Oikein kivaa tammikuuta teille!

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Rytmit sekaisin täällä Karjalassakin! Sairaslomalla 13.12-12 alkaen ja lomat siihen päälle. Työt alkaa niitten pienten pipertäjien kanssa 7.1-13...jaksankohan? Jaksan tietenkin...vielä muutaman vuoden?!
Terveisin: Marjuska

Lila kirjoitti...

Töissä olen ollut kaikki välipäivätkin, mutta muu perhe oli lomalla ja minulla rytmit ihan sekaisin... Illalla myöhään nukkumaan ja aamulla aikaisin ylös, ei sovi minulle tuo yhtälö :D
Ihanaa vuotta 2013 sinulle <3