torstai 16. tammikuuta 2014

Enkeleitä

Silloin tällöin kun tielleni osuu puhutteleva enkeli on minun pakko viedä se kotiin. Eräänä päivänä nämä herkät enkelit tulivat minua vastaan ja sulattivat sydämeni. Minulla on eteisen aulassa vitriini, missä muut enkelini asustaa. Ne ovat siellä sulassa sovussa jo pois nukkuneiden rakkaitteni valokuvien kanssa.

 Ajattelen, että enkeleitä on oikeasti olemassa, ja he ovat Taivaan Isän apulaisia. Meistä ihmisistä ei  tule enkeleitä kuolemamme jälkeen. Näin kertoo raamattu, johon uskon. Enkeleillä on tärkeä tehtävä, sillä HÄN antaa enkeleilleen käskyn varjella Sinua, missä ikinä kuljet ( Ps.91:11)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi minäkin niin tykkään enkeleistä ja usein pyydänkin heiltä apua päivän askareisiin. Oletko lukenut Lorna Byrnen kirjoja ? Hänellähän oli kyky kommunikoida enkeleiden kanssa. Aivan ihania kirjoja. Kannattaa ehdottomasti lukea.

Terkuin Tarja

Jonneli kirjoitti...

Kauniita enkeleitä <3 Minäkin pidän enkeleistä,näistä Jumalan apulaisista.:) Täältäkin löytyy aika monta enkeliäkoristetta, jokainen niistä on tullut jossain vastaan enkä ole voinut olla ostamatta. Ja myös vitriinistä kuvien joukosta löytyy meilläkin enkeleitä kuten teilläkin.:)